Read the following paragraph.
after reading the passage, answer each question that follows on the basis of what is stated or implied in the paragraph using complete sentences in spanish. me llamo anabel. soy de costa rica. me encanta viajar. el año pasado fui a puerto rico y me gustó mucho. hace dos meses fui a argentina y bailé el tango. es un baile muy interesante. la semana pasada viajé a ecuador y visité las islas galápagos. aprendí a bucear en las islas galápagos durante mi viaje. ví focas(seals), lobos marinos(sea lions), iguanas, pelícanos, y pingüinos. pasé un tiempo magnífico. ahora me estoy preparando para hacer un viaje a perú. tengo que hacer mi maleta y estar en el aeropuerto en tres horas. estaremos en perú a las ocho de la noche y mañana iremos a machu picchu. ¡qué divertido!


¿qué está haciendo anabel ahora?

Answers

Answer
The correct answer was given: Brain
¿Donde esta mi hermana? – where is my sister
¿Donde esta tu mama? – where is your mother
¿Estas contenta? – Are you happy?
¿Estan enfermos? – Are they sick?
¿Donde esta mi telefono? – Where is my phone?

Answer
The correct answer was given: Brain

Most likely hamburger, as hamburgers are not traditional Spanish foods. Also, tortillas originated from Mexico and pinatas from Spain (most likely), and sauce is such a generic type of thick liquid that every country has, so that it could have no way originated just from the Spanish language.

Answer
The correct answer was given: Brain
The answer is periodista

Answer
The correct answer was given: Brain
The answer would be periodista

Add an answer

Your email address will not be published. Required fields are marked *